Ledentoegang

· Maak een account aan.

Ik vergat mijn paswoord. Gelieve mij verder te helpen.

BeSEDiM

besedim-2019-orange gifDe verkiezingen van de raad van bestuur zijn uitgesteld! 

Het lijkt erop dat diverse leden van de BESEDIM niet op de hoogte zijn gebracht van de verkiezingen met betrekking tot het vernieuwing van het Bestuur van de BeSEDiM. 

Opdat alle kandidaten die actief willen participeren in onze wetenschappelijke vereniging zich zouden kunnen voorstellen en opdat een maximum aan leden hun vertegenwoordigers zouden kunnen kiezen, heeft het huidig bestuur besloten om de verkiezingen, oorspronkelijk gepland voor vrijdag 09/11/2018, uit te stellen. 

De verkiezingen van het nieuwe Bestuur zullen worden gehouden op de dag van ons jaarlijks symposium op zaterdag 19 januari 2019. 

 Zullen verkozen worden : een Voorzitter, een Secretaris, een penningmeester en twee leden van het bestuur.  

Elke geïnteresseerde persoon moet zijn/haar aanvraag met zijn/haar motivatie en keuze van plaats in het bestuur doormailen naar : ann.claeys@ugent.be . De deadline om te solliciteren is 16/12/2018 om middernacht. De kandidaten moeten urgentieartsen zijn, en lid van de BeSEDiM; en in orde zijn met de betaling van hun lidmaatschap. 

 

 

De BeSEDiM (Belgian Society of Emergency and Disaster Medicine) is de Belgische wetenschappelijke vereniging voor urgentie- en Rampengeneeskunde.

MISSIE

Ons doel als wetenschappelijke vereniging is het bevorderen van de wetenschappelijke ontwikkeling van de urgentiegeneeskunde en de rampengeneeskunde in België, door middel van opleiding, onderwijs en klinisch onderzoek.

VOOR WIE

Alle artsen die prioritair urgentiegeneeskunde uitoefenen:

  • Artsen-specialisten in de Urgentiegeneeskunde
  • Artsen-specialisten in de Acute Geneeskunde
  • Artsen-specialisten met bijzondere beroepsbekwaming in de Urgentiegeneeskunde
  • Artsen die houder zijn van het brevet  acute geneeskunde
  • Artsen-specialisten in opleiding voor urgentiegeneeskunde en acute geneeskunde